Post Message
 


Carolina en Pascal Ternat 17/18 nog 2014
Net thuis van 2 dagen Hoge Venen en gelogeerd in liaison Ruthier;zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer. Ze doen alles om hun gasten te verwennen;kabinetten kamers,gezellige eetkamer en aparte zitkamer met tv.Lekker verfijnd eten 'avonds en verzorgd ontbijt met verse fruitsalade, niets tekort.We kregen zelfs broodjes en allerlei mee voor op onze fietstocht.Zeer mooie omgeving voor wandelingen en zelfs fietsen kan op de Vennbaan;dwars door de Hoge Venen.Doe zo voort,jullie zijn goed bezig!!!

zondag 23 November 2014
Lydia & Johan
logeerden in deze B&B van 07/11 tot 13/11. Mooie en kraaknette kamer met zeer comfortabel bed. Lekker en uitgebreid ontbijt en verfijnd 3 gangenmenu aan een zeer democratische prijs waarbij door de gastvrouw, Nicole, zonder problemen rekening werd gehouden met een verplichte dieetproblematiek waarvoor onze welgemeende dank.Goede uitvalsbasis voor bezichtiging van deze mooie streek.Indien wij ooit nog terugkomen in deze omgeving weten wij al waar wij willen logeren. Een aanrader!

maandag 17 November 2014
Joke en Koos van Beveren
Dag Nicole en Lionel,Hartelijk dank voor de warme ontvangst. Wij verbleven bij jullie op 2,3 en 4 januari 2014. Prachtige accommodatie, mooie heel schone kamer. Perfect uitgebreid ontbijt. Helaas konden wij geen diner, en een drankje genieten. Ondanks dat dit wel op jullie site stond. We begrepen het wel, maar na een lange rit van 4 uur, moesten we ons heil zoeken ergens anders. Ondanks dat, hebben we enorm genoten van jullie prachtige Maison! Complimenten! Groetje, Koos en Joke (NL, Julianadorp)

maandag 06 January 2014
Lien & Joost
B & B Ruthier betekent voor ons vanaf heden BETER & BEST.Het was gewoonweg TOP!!!Vlaamse top-kwaliteit in de Oost-kantons.Veel dank voor een super gezellig verblijf en sterrengastronomie.Wat jullie brengen is klasse!Hopelijk tot een volgende keer.Vele groeten.

vrijdag 08 November 2013
brigite
toevallig of niet ligt deze B&B dicht bij Elsenborn en meteen een schot in de roos.Gezellige,kraaknette en mooi gedecoreerde kamers.Wat een ontbijt.Supervers en dan nog niet te spreken van de KOOKKUNST van Nicole bijgestaan door Lionel.The place to be in de Ooskantons!!

dinsdag 05 November 2013
 
Powered by Phoca Guestbook

GSM +32 (0)477 67 65 34 - TEL +32 (0)80 33 09 80 - info@maison-ruthier.be - nicole.devoldere@skynet.be

sound byJbgmusic